Aleksi Heinola Quartetin jazz-konsertti Liszt-instituutissa 23.4.2022

Aleksi Heinola Quartetin jazz-konsertti 

Liszt-instituutissa 23.4.2022

  

Suomalaisuuden Liitto yhteistyössä Liszt-instituutin (Unkarin kulttuuri- ja tiedekeskus) kanssa järjestää Aleksi Heinola Quartetin jazzkonsertin lauantaina 23.4. klo 18.00 alkaen Liszt-instituutin tiloissa (Kaisaniemenkatu 10, Helsinki). Konsertti on ilmainen, mutta pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan tilaisuuteen PE 22.4. klo 12 mennessä osoitteessa: https://forms.office.com/r/0gZZpVFa8E 

Suosittelemme yhä kasvomaskin käyttämistä konsertissa.

Tervetuloa! 

Aleksi Heinola Quartet koostuu Euroopan jazzelämän tunnustetuista 
muusikoista Gábor Bolla (tenorisaksofoni), Róbert Szakcsi-Lakatos(piano), Daniel Franck (kontrabasso) ja Aleksi Heinola.

Yhtyeen soundi on rikas ja energinen, mutta silti elegantti, täynnä svengaavaa groovea ja hienoa vuorovaikutusta, jonka juuret ovat ajattomassa 60-luvun Hard Bop –perinteessä, mutta modernilla otteella. Kvartetin ohjelmisto koostuu sekä yhtyeen jäsenten alkuperäisistä sävellyksistä että musiikin legendojen, kuten Wayne Shorterin, Joe Hendersonin ja Thelonious Monkin, kappaleista. Tämä musiikillisten makujen yhdistelmä on läsnä yhtyeen live-esiintymisissä. Muusikoiden joustavuus ja osaaminen mahdollistavat kvartetin laajan musiikkivalikoiman, mikä antaa yhtyeelle vapauden ja spontaaniuden tunteen tehdä jokaisesta konsertista ainutlaatuinen kokemus sekä muusikoille että yleisölle.